úterý 27. dubna 2010

hokusy-pokusy

Tak ho konečně mám doma, konečně jsem se dočkala...nový foťáček!Není to teda úplná špička, ale pro mě až mooc dobrý. Můj stařičký kodak už prostě dosloužil. Na řadu přišel nový stroj. Hned jsem ho musela vzít odpoledne na procházku. A toto jsou mé první pokusy.


Lukášek....ta kobliha mu fakt moc chutnala!



a taky trocha jarní přírody



Květinky


Taťka nám (zřejmě nejvíc mně) chtěl udělat radost, tak nás v sobotu vyvezl na výlet. Do Olomouce na Floru. Krásné pokoukání to bylo. Samo, že jsem si musela přikoupit jeden truhlík a pár surfinií, co kdybych toho letos měla málo...Ale orchidej jsem fakt tentokrát nekoupila! Kluci byli nadšeni u stánků s občerstvením, kterých tam bylo skoro stejně, jak těch květinových. A tak si postupně dali kukuřici, zmrzlinu, párek v rohlíku, fazole, lívance a vše zapili oblíbenou kofolou a domácím moštem. Jonáš byl nadšený z jízdy tramvají a Matěj z návštěvy mekáče. Prostě super sobota.

pondělí 26. dubna 2010

All Gentle od PST


Nový kit od PST je opět úžasný...jmenuj se All Gentle a koupit se dá jako vždy za Kč na MMB nebo za tvrdou měnu v shopu.

A tady bratranci a můj pokus o sepii


A pak jeden sólo Lukášek, super synovec, který v pátek oslavil svůj první rok.



neděle 25. dubna 2010

šachové partie

Krásný nový kit od Ginger...Chees
koupit jej můžete tady.


a má Lo z něj...mojí klasikou je Jonáš





a pro klid v rodině i další dva hoši


resty

Během měsíce jsem prošvihla několik super kitů. Tímto se ještě jednou omlouvám všem, kterým jsem měla vytvořit nějaká dílka. Prostě to nešlo.
Dodatečně aspoň rekapitulace:
***PST Design - Celebration Day***

*****************************

***free kitík od super holek, které si říkají TorEli***

Holky, jste super šikuly, jen vydržte!A já se těším na další váš kit.

********************************

a jedno velikonoční přáníčko


*** je z Hallo, Egg! od PST Design***

středa 21. dubna 2010

...prošvihnutá soutěž


Nevadí, budou další.

Vše z dílny WaterLo ženských.

úterý 20. dubna 2010

...příchod jara, jak jsme nechtěli


Moc jsme se těšili na jaro, na první sluneční paprsky, na zelenání trávy a stromů, na petrklíče a fialky....Jaro sice přišlo, ale nezačalo tak hezky, jak jsme si přáli. Člověk míní, život ale mění. První jarní den zemřel taťka. Další dny byly divné a hodně smutné. Jeden poznatek je ale hooodně pozitivní.
Je super mít sestru. A to nejen na hlídání dětí, vaření společných obědů a prohlížení starých fotek. I to špatné pak bolí tak nějak míň.Je super mít kolem sebe ostatní, kterým neleze na nervy(možná leze, ale nedají to najevo) váš splín, vaše špatné nálady a ještě hloupější nápady. Moc díky klukům doma, prostě jen proto, že tu jsou. Moc díky holkám, které se mnou hodiny proseděly u čaje, u rumu a u blbých rozhovorů. Moc díky jiným holkám, které se mnou jiné další hodiny proseděly na skypu i na telefonu. Všichni víte, o kom je tady řeč!!! Děkuji.