čtvrtek 28. ledna 2010

1 ráček

Dnes donesl starší synátor vysvědčení. Já nevím, že to pokaždé tak prožívám...opět nezklamal, je to super šikula a chytrý kluk(myslím, že po mamince), i když nesmírně líný(myslím, že po tatínkovi)!



Rak z nového kitu od BL design.

úterý 26. ledna 2010

Strašidloooo


Vše je z nového kitu od PST Design - Love essence, který mi přinesl Ježíšek, héééč!

BL Design - nový kit Sweet

Tentokrát je to kitík takový spíše holčičí, krásně fialový...


moje klučičí Ločko z něj:a taky jedno holčičí...Rak pro Karolku

Na zdraví!


Když babička vyrobí ten podle mě "divný "koňak bez rumu, tak Matějovi stačí chvilka a je schopen do sebe naklopit půllitru.

neděle 24. ledna 2010

***

Tak jo, sobotní slavnostní oběd byl fakt výborný.A ani to nebylo tak složité, jak to vypadá...
A takto se nám předváděl Jonáš večer, prostě oslavoval. Pouze ta
to fotka jde použít na veřejnosti.


pátek 22. ledna 2010

Buchta DVOJČE


Už delší dobu jsem měla zálusk vyzkoušet recept, o kterém kdysi pochvalně mluvila kamarádka. A není snad lepší příležitost, než rodinná oslava. Náhoda tomu chtěla, že jsem byla zrovna na skype na řeči s Laďkou. A tak dlouho jsme o buchtičce mluvily, až se nakazila a začala péct taky. Bylo to zajímavé, mezi šleháním a mícháním si sem tam odběhnout k PC zjistit, jak na tom je ta druhá....Výsledek je výborný, voní po rumu a kokosu a vypadá taky moc hezky.
Jen Ladi, není to divné, že jedno dvojče je hranaté a druhé kulaté? Hmmm, budou asi dvojvaječné.
Na dvojčátko...kuk tady.

pátek 15. ledna 2010

Guest CT call

Holky z BL design tvoří opravdu úžasné kitíky, radost s nima pracovat. A protože zrovna hledají někoho na hostování do jejich CT...tak neváhejte a pište!!!

BL Design - Delusion

Dnes jde do prodeje nový krásný kit od BL Design - Delusion. Je v úžasných , mých oblíbených barvách - červená, černá a bílá.
Kit je opět za super cenu, možno koupit i za korunky. Psát si o něj můžete tady.

Nejdřív jsem nějak nechtěně podlehla smutnému období, které nás teď provázelo a výsledky byly taky takové, šedé, smutné, divné...Nakonec vyšlo ale i něco pozitivního(naštěstí). Tady jsou...


neděle 10. ledna 2010

2010



Tak nám ten nový rok nezačal zrovna růžově.Ale tak co, nemůže být pořád veselo, život už je takový. Když je hůř, člověk aspoň přehodnotí život a zjistí, že tisíce na účtě, nové auto atd. jsou mu na 2 věci, pokud mu prostě neslouží zdraví. Takže doufám, že nám to zdravíčko bude v tom novém roce i těch dalších sloužit. To ostatní už se pak nějak vyvrbí.


Dětem zkončily prázdniny a tak napadl sníh. Jonáška to na saních docela baví. Dnes jsme sice měli jednu malou kolizi při přejezdu na chodník, ale nakonec se oprášil, nastoupil a pokračovali jsme v jízdě.



Fotit venku ve tmě se mi moc nedaří, foťáček můj stoletý už to nějak nezvládá, tak jsem ráda, že dokázal aspoň toto.