pátek 18. prosince 2009

Nebeská Betynka


Bety se proměnila v nebeského šéfa, který dohlíží na své pomocníčky, jestli dárečky dostávají opravdu jen dětičky, které byly celý rok hodné a poslouchaly maminky.


kredit - PST Design - Little bear...a Sitin vánoční dáreček CH2009

úterý 15. prosince 2009

3 kočky


kredit - *Soft kitty* by PtiteSouris



neděle 13. prosince 2009

Matka v tísni


Tak jsme si i letos v sobotu ráno sbalily ručník a plavky a vydaly se do lázní. Letos byl náš cíl Wisla v Polsku. Celý den bez dětí, manželů, žádný stres z přípravy na vánoce. Pouze relax, pohoda, klábosení a sladké nicnedělání....Kdo nejel s námi, může jen litovat!


(Matka v tísni - to je pracovní název našich dámských dýchánků)

Kredit - vše od PST Design, fotomaska z Waterlo

akce u BL Design



Super akce u BL Design - přikoupi kitu...druhý zdarma, podle Vašeho výběru!Neváhejte, kity stojí za to, jsou úžasné.

Psát si můžete ZDE.

Akce platí až do Štědrého dne, takže si klidně nějaký kupte třeba pod stromeček!!!

Teta měla svátek....


.....tak jsme jí z formy na vánočku a dalších drobností udělali balíček.

středa 9. prosince 2009

Taková normální rodinka


Nevím, proč chtěl Matěj DVD s filmem Taková normální rodinka. Někdy mám takový pocit, že se ten film točil u nás. Určitě by jsme jim mohli zdatně konkurovat. Středa - půl 6 večer. Prostě normální večerní koupání.

Stůl


Jsem si o sobě myslela, že tohoto nikdy schopná nebudu. Ale pro své děti matka udělá cokoliv. Dokonce oblékne židle a stůl do Mikulášského ohozu. Snad po mě nebudou příští rok chtít,abych pověsila na okno nafukovacího Santu lezoucího po žebříku....

Mikuláš

Tak nadšeného Jonáška jsem snad ještě nezažila. Šli si pro nadílku k tetě. Venku jsme potkali všechny - asi dvoumetrového brýlatého svatého Mikuláše, anděla se svatozáří a 2 čerty. Jeden byl černý jako uhel, měl dlouhatánský ocas a vypadal jako z pohádky. Druhému blikaly rohy. Byli fakt úžasní. Jonášek se sápal na ruky k tatínkovi a Matěj - ten náš 11-ti letý puberťák -tak ten musel po zbytek cesty jít za ručičku s maminkou.

U tety měli super překvapení. To jsem ještě neviděla. Ozdobený košíček a v něm 24 látkových označených malých pytlíčků. A v každém překvapení. Fakt perfektní. Jonáš rozbaloval a rozbaloval, rovnou všechny. A jak jásal a radoval se, všichni jsme z něj byli paf. Opravdu si užíval každou maličkost. A Maťa, ten si pečlivě každý den rozbalí jeden pytlíček, tak, jak to má být.

pátek 4. prosince 2009

***




Ještě něco z nového kitu od BL Design, je zvláštní, tyto barvy mi moc nesedí. Ale i přesto jsem se pokusila scrapnout synátory.