neděle 25. října 2009

Mareček


Po několika prosbách a upomínání nám teta konečně donesla CD s fotkama z léta. Jsou super, krásné, jsem z nich úplně nadšená. A hlavně, je na nich celá naše povedená rodinka. Prostě materiál na scrapování jedna radost.

Tento houpající se opičák je prvňáček Mareček, syn sestřenice.


vše je z kitu Fortune od PST Design

sobota 24. října 2009

Z nového kitu od BL Design




a tady jsou 2 moje práce z nového kitu od BL Design. Je fakt krásný, super barvičky, úplně se hodí na toho našeho malého rošťáka.

Sweet Angel



BL Design mají nový kit. Je nádherný, andělsky jemný, obsahuje 10 papírů a 57 elementů, včetně wordartů.Kit je vhodný nejen pro miminka. Kit zakoupíte v shopu nebo si napište na mejl bldesign@seznam.cz , cena je taky super andělská, 45,-Kč.

neděle 18. října 2009

Páni kluci - bratranci


Sluší jim to spolu. Matěj má malého Lukáška moc rád, dělá na něj ksichty a malý se směje.


kredit k Ločku - vše BL Design kit Wander Nights

http://bldesign-digiscrap.blogspot.com/ tady najdete bližší info, jak jejich super kity získat.

fotomaska je od Babinetek, díky moc.


sobota 17. října 2009

Ráček


Venku je už pár dní tak fuj počasí, že opět sedíme doma. Jediné mé štěstí je, že Jony je fakt zázrak, celé dopoledne si hraje sám. Už před nějakým časem mi poslala Věrka, které sem tam udělám nějaké Ráčky, pár fotek jejich rodinky. Má hrozně kouzelné děti. Konečně jsem se dostala k tomu, abych aspoň 1 využila. Nikolka.
kredit k Ločku - kit Sasha by MAG.

čtvrtek 15. října 2009

Prababička


Ještě jednou krásný kit od BL Design - Gentless. Na fotečce je naše úžasná babička Liduška s jedním z pěti pravnoučků.

pondělí 12. října 2009

Nemocný Jonášek


Tak za sebou máme pobyt v nemocnici. No nic moc to teda nebylo. Snad se Jonášek brzy uzdraví a konečně přestane kašlat. Naštěstí je venku počasí nic moc, takže nám zas tak moc nevadí, že neustále sedíme doma. S foťákem jsem tam asi vypadala jako exot, ale to se přece musí, provést dokumentace.


kredit k Ločku - vše z nového úžasného Kitu od BL Design - Gentless, který je k mání za super cenu tady


http://bldesign-digiscrap.blogspot.com/ nebo http://www.boutique-digiscrap.com/boutique.php

Gentleness - nový kit od BL Design





Nový kit od BL Design je opravdu nádherný, jemný, určitě doporučuji všem. K zakoupení je zde http://bldesign-digiscrap.blogspot.com/ nebo http://www.boutique-digiscrap.com/boutique.php

a ještě jednou Anežka

Ještě 1 Ráček pro malou Anežku, použila jsem nový kit od BL Desing - Gentleness. Je opravdu moc krásný, zakoupit si jej můžete zde - http://bldesign-digiscrap.blogspot.com/ nebo http://www.boutique-digiscrap.com/boutique.php

pondělí 5. října 2009

Tereza


Terča krásně hraje na klavír, tak jedno Lo s mírně hudebním nádechem. Kredit zde: http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2349225.


A doufám, že jste se všichni podívali na ty kouzelné fotky holek Pechalových. Jejich maminka je prostě talent, než aby se s nima někam hartusila k fotografovi, dala se do toho doma sama. A výsledek? Dnes už na ty fotky nakukuji aspoň po 10-té. Krása. Jsou zde- http://larafara.blogspot.com/2009/10/jen-tak_05.html